Grensoverschrijdend gedrag

Tijdens deze training leer je hoe je de triggers voor grensoverschrijdend gedrag kan herkennen en leer je hier actief op te reageren, zowel in houding als in gedrag. Het effect is dat situaties minder snel en heftig escaleren en/of agressie zich tegen jou keert. Maar wat als het toch heftig wordt? Daar staan we bij stil in het middagdeel van de training. Hierin leer je je eigen grens te bewaken en maken we je handelingsbekwaam voor de momenten dat het echt spannend wordt.

Details

  • Locatie: Bij jou op locatie, dicht bij de eigen praktijk. Bij ons in Tilburg kan ook!
  • Tijdsduur: 2 dagdelen van 4 uur
  • Deelnemers: 10 tot 12
  • Investering: € 770 per dagdeel (ex BTW)
  • SKJ: Geaccrediteerde punten: 7.00

DE TRAINING

Tijdens de training leren we deelnemers hoe zij de-escalerend moeten handelen in situatie die dreigen te escaleren of geëscaleerd zijn. De training ziet er als volgt uit:

DEEL ÉÉN
 DEEL TWEE:

RESULTAAT NA DE TRAINING

WERKWIJZE

De training is didactisch opgebouwd aan de hand van de methode van Karin de Galan. Concreet betekent dit dat we vertrekken vanuit jouw praktijk, we bekijken samen wat werkt en wat niet, je krijgt voorbeelden en een theoretische onderbouwing om het vervolgens in kleine stappen zelf te doen en mee te nemen naar je dagelijkse praktijk

AANDACHTSPUNTEN

VOOR WIE IS DE TRAINING?

Leraren, beheerders, beveiligers, horeca, winkeliers, badmeesters, conciërges, handhaving, vrijetijdsector en alle andere sectoren die te maken krijgen met jongeren in hun werkomgeving. Het onderwijs, preventieteams van de politie en toezichthouders gingen je al voor.

content in.