bij ons werken of stagelopen?

Wij zijn regelmatig op zoek naar gedreven, enthousiaste medewerkers. Ook zijn er volop stagemogelijkheden binnen het kids- en jongerenwerk. Meer over onze vacatures vind je hieronder.

Vacatures

Present werken is onze core business: dáár zijn waar de jongere is en echt, oprecht contact maken. Vanuit jouw presentie pik je signalen van jongeren op en zorg je voor een passend parallel traject in samenspraak met het netwerk rondom jeugd en jongeren. Ook motiveer en ondersteun je jongeren vanuit hun eigen kracht. Wij geloven dat iedere jongere de ambitie heeft om iets van het leven te willen maken, maar erkennen ook dat er soms grote blokkades zijn om dat te bereiken. We gaan met jongeren actief aan de slag vanuit een talentgerichte aanpak.

Verschil maken voor (kleine) kinderen en hun ouders/verzorgers? Dan ben jij helemaal op je plek bij R-Newt Kids. De kinderwerkers ondersteunen o.a. in de opvoeding en alles wat daarbij komt kijken, zijn actief op speelveldjes in wijken en zijn een vraagbaak voor alles wat zich in het leven van kids en ouders afspeelt.

Als wij vacatures hebben, vind je die op de externe website werkvoorjou.nl

Stage tilburg en regio

Lijkt het jou leuk om stage te lopen binnen het kids- of jongerenwerk in Tilburg, ABG-gemeenten, Heusden, Loon op Zand, Oisterwijk, Boxtel, Hilvarenbeek, Dongen, Udenhout, Berkel-Enschot of Biezenmortel? Mail je CV en motivatie naar stagetilburg@r-newt.nl. Laat in je mail weten in welke stad, dorp of wijk je stage wil lopen.

stage dordrecht

Wil je stagelopen in Dordrecht? Mail dan naar stagedordrecht@r-newt.nl.


zo leuk is werken bij r-newt

Karim ging van uitzichtloos thuis naar een baan als beheerder bij R-Newt Dordrecht.

De weg naar boven

Karim zat jarenlang thuis. Hij wist niet wat hij wilde of waar zijn krachten lagen. In 2022 stapte hij haar de huisarts om over zijn depressieve gevoelens te praten. Dat werd het begin van een weg naar boven. Via een participatietraject kwam Karim bij The Nxt Chapter uit. Nu is hij beheerder van de R-Newt-locatie aan De Vest in Dordrecht én volgt hij de vakopleiding jongerenwerk.