zonder motivatie

geen prestatie

Sofie komt te laat binnen in de les. Jij denkt: daar gaan we weer. Vorige week hebben jullie nog duidelijk afgesproken dat ze niet meer te laat kan komen en nu dit. Je roept vrolijk: “Dat wordt trakteren, Sofie!” Sofie haalt haar schouders op en sluit stilletjes aan. De rest van de bijeenkomst zit ze er ongemotiveerd bij. ‘Waarom lukt het mij niet om Sofie te laten doen wat ik aan haar vraag?’ In de training zonder motivatie geen prestatie staan we stil bij deze vraag.

Details

  • Locatie: Bij jou op locatie, dicht bij de eigen praktijk. Bij ons in Tilburg kan ook!
  • Tijdsduur: 2 dagdelen van 4 uur
  • Deelnemers: 8 tot 12
  • Investering: € 770 per dagdeel (ex BTW)

DE TRAINING

Tijdens de training leer je gericht te werken aan het versterken van competenties, het zelfbeeld en zelfbewustwording van je leerlingen. Je leert doelbewust successen te creëren en weet deze samen te vieren. Je speelt slim in op de bestaande groepsdynamiek, waarin je leerlingen laat meedoen, meetellen en invloed hebben over hun eigen successen. Jij, als rolmodel, coach, leraar of trainer, bent betrokken en geeft het vertrouwen aan de leerlingen. Zodat jou leerlingen weer geactiveerd worden om een ondernemende rol aan te nemen.

 RESULTAAT NA DE TRAINING

AANDACHTSPUNTEN

WERKWIJZE

De training is didactisch opgebouwd aan de hand van de methode van Karin de Galan. Concreet betekent dit dat we vertrekken vanuit jouw praktijk, we bekijken samen wat werkt en wat niet, je krijgt voorbeelden en een theoretische onderbouwing om het vervolgens in kleine stappen zelf te doen en mee te nemen naar je dagelijkse praktijk.

VOOR WIE IS DE TRAINING?

Leraren, coaches, trainers, jeugdprofessionals, ouders, Peers, groepsleiders, teamleiders en alle andere mensen die anderen willen motiveren om te ondernemen. Het onderwijs en sportaanbieders gingen je al voor.