29 juni block party Oisterwijk

Dat het nieuwe jongerencentrum The Source aan de Lavendel 7 in Oisterwijk een groot succes zou worden, hadden wij van R-Newt natuurlijk van tevoren verwacht. Maar dat het ook zo veel positieve reacties en ervaringen oplevert, is natuurlijk reden te meer om daar eens bij stil te staan en dat te vieren.

Save the date: 29 juni

Dat gaan we dus doen! Noteer zaterdag 29 juni in de agenda, want deze middag en avond organiseren wij voor heel Oisterwijk een gezellige block party. Vanaf 15.00 uur is er de mogelijkheid voor jongeren, hun ouders, buurtgenoten en alle andere geïnteresseerden om bij elkaar te komen en te vieren dat Oisterwijk een prachtige plek rijker is geworden.

Gezellige activiteiten en een heerlijke BBQ

Op deze feestelijke dag zijn alle jongerenwerkers van R-Newt Oisterwijk aanwezig. Kom kennismaken, het jongerencentrum bewonderen en doe mee aan leuke activiteiten voor jong en oud(er). In de avond is er een heerlijke BBQ. Gezellig als je blijft eten! Het programma van 15.00 tot 20.00 uur is voor alle leeftijden, van 20.00 tot 22.00 uur is het voor 16+. Om rekening te houden met de boodschappen, vinden we het fijn als je je aanmeldt. Dat kan door te bellen of een appje te sturen naar 06 113 12 773. De block party en BBQ zijn gratis. Zien we je de 29e?


Delen via:

Ook interessant